Ngeunaan LangTai
Ckipas angin entrifugal

Fans Ventilasi Sentrifugal LangTai gaduh séri Fans Sentrifugal Disetir Langsung, Sabuk Didorong Centrifugal

Fans sareng Fans Centrifugal sareng Outer Rotor Motor, anu ngagaduhan modél Forward-curved-blade,

Undur-undur-sabeulah. Kipas angin seueur dianggo dina sagala rupa udara-pasokan-sareng-knalpot

sistem sapertos sistem ventilasi HVAC, sistem ventilasi hawa seger,

hijian serah udara, hijian udara make-up sareng kulkas panyimpenan tiis

sistem ventilasi dina gedong industri, rumah sakit, sakola,

stadion, hotél, transportasi karéta, palatih beus sareng lapangan anu sanés.

Lang Tai Centrifugal Ventilation Fan

SOLUSI NGUMBARA HUTANG

Fans Centrifugal LangTai nyayogikeun jinis-jinis larutan udara pikeun mastikeun operasi anu teras-terasan sareng stabil tina sistem ventilasi sareng unit AC. tiasa seueur dilarapkeun pikeun ventilasi hawa

  • ad_ico_01

    Kamampuan R & D anu kuat

  • ad_ico_02

    Kinerja Lapangan Sampurna kalayan Dhukungan Téknis Super

  • ad_ico_03

    Produk Certified dina Rupa-rupa Sarana Tés

index_ad_bn

BERITA INDUSTRY

  • Kumaha carana AC sareng pemanasan manaskeun langkung mahal

    Kalayan kamajuan jaman, AC mobil parantos janten kabutuhan dina mobil: dinten ayeuna, hayu urang ngobrol sareng rerencangan ngeunaan AC atanapi pemanasan AC mana anu langkung intensif? Jawabna nyaéta kulkas Mobil nganggo udara haneut dina usum salju, sareng biaya bahan bakarna alit pisan, ...

  • Tatangkalan Pasar Kipas aksial 2021-2027

    Ikhtisar Panilitian Pasar Fan Axial Tinjauan 2021-2027: Analisis Tumuwuhna Industri ku Pamaén Key, Jenis, Aplikasi sareng Ramalan sareng Daérah Anjog sareng Countries Data Saluran Tumuwuh Pasar Kipas Axial 2021-2027: Ngaronjatna panggunaan Fan Axial Fan dina Industrial, Aplikasi Komérsial sareng lain abdi ...